Datum objave: 31. svibnja 2024.
Kategorija: Naslovnica

DAN ŠKOLE

Dana 29. svibnja obilježili smo Dan škole.

Proteklu ćemo školsku godinu pamtiti po brojnim aktivnostima u kojima su sudjelovali naši učenici, a u pojedinima se istaknuli svojim znanjem i vještinama. Ovo su samo neke od njih:

Natjecanje mladih u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa, projekt „Ribe na suhom“, akcija Hrvatskog Crvenog križa „Ne dvoji, za drugoga izdvoji“, radionica „Sigurnost na vodi“, uspjesi na školskim i županijskim natjecanjima (Sonja Batinović – 4. mjesto na županijskom Natjecanju iz kemije, Jelena Medak – 9. mjesto na županijskom Natjecanju iz kemije), kros (učenici 7. i 8. razreda – 4. mjesto, učenice 7. i 8. razreda – 10. mjesto, učenice 5. i 6. razreda – 7. mjesto), Natjecanje – izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna, prva nagrada na CineStarovu natječaju „Postani filmski kritičar“ (učenici 5. razreda), prva nagrada na kreativnom natječaju „Ploče – moj grad“ (Matija Medak, 7. razred), trodnevni izlet u Vukovar učenika 8. razreda (studeni), jednodnevni izlet u Split učenika razredne nastave (prosinac) i učenika predmetne nastave (svibanj).

Obilježili smo Svjetski dan učitelja, Dan kruha, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje, Sv. Nikolu, Medni dan, Dan ružičastih majica, Svjetski dan voda.

Dan škole obilježili smo prigodnom priredbom koju smo otvorili pjesmama našega školskoga zbora, a zatim smo poslušali i pogledali recitacije, monodramu, skeč i igrokaze koje su nam pripremili učenici razredne nastave. U njima su nas podsjetili na važnost škole, učenja i odgoja, ljepotu prijateljstva, a istaknuli su i ljubav prema domovini. Za kraj smo svi zajedno zapjevali sa zborom. Nakon priredbe, organiziran je kviz za učenike predmetne nastave u kojem su pokazali svoja znanja iz različitih područja. Učenici – natjecatelji bili su podijeljeni u skupine, a osvajači prvih triju mjesta dobili su za nagradu posebne diplome.

                                                                 

Pročitajte još

UPISI U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

UPISI U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Poštovani roditelji, djece upisnika u prvi razred OŠ "Ivo Dugandžić - Mišić", ovim putem Vas želimo obavijestiti kako će od 14.lipnja.2024.godine sustav generirati dokument upisnice. Upisnica je dostupna roditelju u sustavu u koraku „Upisnica“.   Roditelj treba...

KONCERT ŠKOLSKIH ZBOROVA

KONCERT ŠKOLSKIH ZBOROVA

Dana 4.lipnja 2024. godine naš školski zbor sudjelovao je na jubilarnom 20. Koncertu školskih zborova. Članice našeg školskog zbora su učenice 6. razreda Petra Oršulić, Mihaela Vlahović, Eva Medak, Lucija Jerković i učenica 4.razreda Ana Batinović, sa voditeljicom...

Skip to content